O proizvodima - Domaći med i proizvodi od meda

NAŠI PROIZVODI

VRSTE NAŠIH PROIZVODA SU 100% PRIRODNI PROIZVODI – MED PRIKUPLJAN OD PČELARA ČIJE SU PČELE IMALE ISPAŠE NAJČEŠČE NA PODRUČJIMA PLANINA MAJEVICE, OZRENA I KONJUHA I NJIHOVIH GEOGRAFSKIH OKRUŽENJA, KAO I DOMAĆI PEKMEZ I SIRĆE PRIKUPLJANO OD DOMAĆINSTAVA NA ČIJOJ, GENERACIJAMA NASLIJEDJIVANOJ ZEMLJI, RASTU STARE SORTE JABUKA I OČUVANA STABLA DIVLJE JABUKE.

Svi naši proizvodi su u potpunosti i na najbrižniji način uvijek ručno pakovani i to u prostorijama koje su namijenjene za pakovanje po zadatim standardima kvalitete.
Naručite još danas BEEMED pakovanje meda, domaćeg jabukovog pekmeza ili domaćeg jabukovog sirćeta i postanite dio naše uspješne mreže.
ZASLADITE SEBI ŽIVOT ZDRAVLJEM!!!

VRSTE PAKOVANJA NAŠIH PROIZVODA:

STAKLENA TEGLA (za sve vrste našeg meda i za naš domaći jabukov pekmez)
UGOSTITELJSKA/ HOTELIJERSKA KESICA (za sve vrste našeg meda i za naš domaći jabukov pekmez)
UGOSTITELJSKA/ HOTELIJERSKA ČAŠICA (za sve vrste našeg meda i za naš domaći jabukov pekmez)
STAKLENA FLAŠA (za domaće jabukovo sirće)
STAKLENA TEGLA: u tri veličine (450g, 720g i 900g), pakovanje koje je namijenjeno konzumiranju u domaćinstvima i za dalju distribuciju klijentima koji se bave maloprodajom – mega-marketima, mini-marketima, dućanima (STR) i sl.
Hermetički zatvorena staklena tegla u tri veličine, dodatno je ukrašena/uvezana papirnim poklopcem od eko papira sa eko konopcem.

UGOSTITELJSKA/ HOTELIJERSKA KESICA: praktično pakovanje ( 15g, 20g, 30g), idealno za jutarnje obroke i zasladjivanje čajeva, kafa, sokova i drugih napitaka, kao i za direktno nanošenje na peciva i kruh za doručak. Standardizovane kesice meda i domaćeg pekmeza od jabuka su posebno pogodne za posluživanje u kafićima, restoranima, hotelima, kao i za kućnu upotrebu

Tehnologija čuvanja i pakovanja ugostiteljskog meda predstavlja jednu od najsavremenijih iz oblasti prehrambene industrije.
Napomena za kupce:
Pored naših kesica sa BEEMED aplikacijom, vršimo i uslužno pakovanje prema potrebama i željama za sve zainteresovane klijente. Trasnportno pakovanje je 800 komada.

UGOSTITELJSKA/ HOTELIJERSKA ČAŠICA: praktično pakovanje (20g, 30g), idealno za jutarnje obroke i zasladjivanje čajeva, kafa, sokova i drugih napitaka, kao i za direktno nanošenje na peciva i kruh za doručak. Standardizovane kesice meda i domaćeg pekmeza od jabuka su posebno pogodne za posluživanje u kafićima, restoranima, hotelima, kao i za kućnu upotrebu
Napomena za kupce:
Pored naših čašica sa BEEMED aplikacijom, vršimo i uslužno pakovanje prema potrebama i željama za sve zainteresovane klijente. Trasnportno pakovanje je 800 komada.

STAKLENA FLAŠA – u dvije veličine (0.7 l i 1 l), pakovanje koje je namijenjeno konzumiranju domaćeg jabukovog sirćeta u domaćinstvima i za dalju distribuciju klijentima koji se bave maloprodajom – mega-marketima, mini-marketima, dućanima (STR) i sl.
Hermetički zatvorena staklena flaša u dvije veličine, dodatno je ukrašena/uvezana papirnim poklopcem od eko papira sa eko konopcem.

Loading

X